okulistik-giris-ekrani

DÜNYA SU GÜNÜ. ÖZEL AY KOLEJLİLER, “YAŞAM KAYNAĞIMIZ SUYU, GEREKTİĞİ KADAR KULLANALIM, DEĞERİNİ BİLELİM,” DİYORUZ.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 22 Mart 1993’te kabul edilen bir karar ile 22 Mart Dünya Su Günü ilan edildi.

Özel AY Koleji “Suyun Ayak İzi” eTwinning Proje Ekibimiz adına 7A dan Ulaş bir video ile bugünün anlamını bize sundu.

Proje ortak okullarımız ile dünyanın dört bucağından öğrencilerin evden çektikleri videolarla hazırlamış olduğu videoyu seveceğinize inanıyoruz.

Kaynakların değerini bile bu gençliğe geleceğimizi rahatlıkla emanet edebiliriz, değil mi?

Comments are closed.