okulistik-giris-ekrani

Özel AY Kolejli Miniklerden Oyun Önerisi: “Nesi Var? Nesi var? Nesnelerin Sesi Var.”

Özel AY Koleji’nin sevimli anaokulu öğrencileriyle, eğlenmeye ve eğlenirken öğrenmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, “Nesi Var?” oyunuyla nesneleri anlatarak hem sözel ifade etme hem de kurallı oyun oynama becerilerini geliştirdi. Çocuklarımıza, onların hayal dünyaları gibi renkli ve eğlenceli öğrenme ortamları sunarak onları desteklemeye devam ediyoruz. Sırrımız, Maria MONTESSORI’nin de dediği gibi: “İyi bir rehberin sırrı, çocuğun zihnini tohumların ekilip, hayal gücünün ışığında büyütüldüğü verimli bir tarla gibi görebilmektir.”

Özel AY Koleji Okulöncesi Eğitimin Öneminin Farkındadır.

Comments are closed.