okulistik-giris-ekrani

Özel AY Kolejinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Spring Fest Rüzgarları esti.

Özel AY Kolejinde 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Spring Fest rüzgarları esti.
Sabah 10.00-11.00 saatleri aralığında okul konferans salonumuzda gerçekleştirilen kutlama programımız, okulumuz Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen Spring Fest ile devam etti. Bahar şenliğinde dünya ülkelerini temsil eden öğrencilerimiz hazırladıkları dans gösteri ile herkesi kendilerine hayran bıraktılar!
Özel AY Okullarında Flamenko ile İspanyol, Kalinka ile Rus, Boombayah ile Kore , Tarantella ile İtalyan, Gallan Goodiyan Hint esintileri yaşandı.
Şenlik boyunca öğrencilerimiz tarafından hazırlanan stantları dolaşan öğrenci ve velilerimiz , her ülkeden ayrı bir motif ve tat bulma fırsatını yakaladı.
Bugünü coşku ve keyifle geçirmemizi sağlayan tüm AY Kolejli öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.