GOP’TA MÜNAZARA PROJESİNİN FİNAL HEYECANI YAŞANDI

Özel AY Koleji Türkçe bölümü liderliği ve Gaziosmanpaşa ortaokulları iş birliğiyle yürütülen ‘’GOP’ta Münazara Yarışması’’nda final heyecanı yaşandı.

Özel AY Koleji ev sahipliğinde 23.05.2019 tarihinde yapılan final karşılaşmasına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet USTA ile GOP Belediyesi Kentsel Dönüşüm Koordinatörü Ferize IŞIK katılım sağladı. Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş Ortaokulu ile Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu karşılaştı. Karşılaşmada ‘’Yatay Kentleşme Mi, Dikey Kentleşme Mi Toplum için Daha Yararlıdır?’’ konusu tartışıldı. Karşılaşmayı ‘’Yatay Kentleşme Toplum İçin Daha Yararlıdır.’’ tezini savunan Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş Ortaokulu kazandı.

Karşılaşma sonrasında kazanan takıma ödülleri verildi. GOP’ta Münazara Yarışmasına katılan öğrencilere ise Özel AY Koleji kurucusu Sayın Saadet BADEM tarafından katılım belgeleri verildi. Böyle bir projeye liderlik ve ev sahipliği yaptığımız için mutlu ve gururluyuz.

Comments are closed.