okulistik-giris-ekrani

Özel AY Koleji 2018-2019 LGS Sonuçlarımız

AY Koleji, ailemizdeki çocukları bilimsel, doğru tekniklerle ve üstün emek sarf ederek maksimum başarı yakalamalarını hedefledi ve bu hedefine devam ediyor.

Sınavların sonucundan daha değerli olan yani kendilerinden beklenen emek ve iradeyi, ekip çalışmasından kopmadan işe odaklanmayı, istenirse irade ve çaba ile her güç şeyin başarılabileceğini, öğrendikleri sınava hazırlanma sürecinde onlar zaten başarmışlardı!

Çocuklarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da ciddi çalışma sürecinden geçtiler ve LGS de üstün başarı gösterdiler, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyoruz.

Bugün biz gurur duyuyoruz, gelecekte herkes gurur duyacak AY da hayata hazırlanan çocuklarımızla..

Hiçbir manipülasyona başvurmadan, ailemize kendiliğinden katılan çocuklarımızı birbirinden ayırmadan (başarılı-başarısız-burslu ayrımı yapmadan) tüm çabamızla, akıl-bilim yolundan ayrılmadan vicdanımızla gereğini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Dürüst olmak ve dürüst iş ahlakına bağlı kalmak AY Ailesinin karakteridir!

Comments are closed.