AY KOLEJİ OKULDA İLK GÜN MEKTUBU

Değerli Velim,

2019-2020 eğitim öğretim yılının bizlere mutluluk, başarı ve huzur getirmesi dileğiyle sizleri en güzel dileklerimle selamlıyorum.

İLK GÜN PROGRAMI

9 Eylül Pazartesi günü okulda en geç 09.00’ da okulda olalım.

İlk gün 09.00 da bahçede başlayan törenimizde; Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, açılış konuşması şiir, koro halinde “Öğretmenim Marşı” okunacak ve sonrasında sınıflara geçilecektir.  8 sınıf öğrencilerimiz ana sınıfı öğrencilerimizi, liseli öğrencilerimiz birinci sınıf öğrencilerimizi dersliklerine yerleştirme düzeni olacaktır.

İlk gün programımızda lise ortaokul ve ilkokula ayrı ayrı farklı saatlerde öğretmen tanıtımı ve el kitabımızla ilgili konferans salonumuzda brifing verilecektir.

İLK DERS

Sonrasında dersliklerinde sınıf yasalarının oluşturma çalışması yapılacaktır.

OKUL FORMASI ve DIŞ GÖRÜNÜŞ

İlk günden itibaren okul forması ile gelinecektir. Bakımlı olmaya özen gösterilecektir. Saçlarda boya ve abartılı saç modeli olmayacaktır. Lise ve ortaokul erkek öğrencilerinde sakal, bıyık olmayacaktır.Kız öğrencilerde oje ve uzun tırnak olmayacaktır. Okulumuzda moda; okul forması ve okula uyan dış görünümde olmaktır.

KİTAP ve KIRTASİYE

Kitaplar teslim edilecek ve üzerine adı soyadı sınıf-şube yazılması sağlanacaktır. Okul formalarına, kırtasiye malzemeleri ve kitaplara mutlaka isim yazalım. Kitaplar ve okuldan alınmış kırtasiye malzemeleri seti ilk gün öğrencilerimize imza karşılığı verilecek ve dolaplarına yerleştirmeleri sağlanacaktır.

OKULİSTİK

OKULİSTİK Şifreleri de öğrencilerimize bu hafta içinde verilecektir. Verildiğinde sizi buradan bilgilendiriyor olacağım.

DERS PROGRAMLARI

Ders programlarımız sınıf panolarına asılmıştır. Öğrencilerimizin defterlerine yazmaları sağlanacaktır.  Önümüzdeki hafta çıktı olarak verilecektir.

FORMLAR

Okul sonrası kurslar, kulüpler, projeler, il içi gezi izini, teneffüs düzenleme,  okul web sitesinde haberlerimizde öğrenci fotosunu paylaşım izni ve seçmeli ders formları hafta içinde öğrencimize teslim edilecek ve aynı gün sizlere mesaj ile imzalanıp geri gönderilmesi isteğimiz bildirilecektir.

SALGI HASTALIKLARDAN KORUNMA YOLLARI KONFERANSI

Uzman Çocuk Hekimi Dr. Osman AYATAÇ tarafından salgın hastalıklar ve korunma yolları ile ilgili konferansdüzenlenecektir.

15.00 -15.35saatleri arasında: 4. Sınıf, ortaokul ve lise öğrencilerimize verilecektir.

16.00-16.45 saatleri arasında: velilerimizi de bu konferansa davet ediyoruz.

SERVİSLER

Servislerin ulaşım saatleri İçin servis firmamız ile iletişim kurmanızı öneriyorum.

Mutlu ve başarılı bir yıl diliyorum.

Sevgilerimle,

Kurum Müdürü