ÖZEL AY KOLEJLİLER AFET ANINDA RİSK PLANIMIZA UYGUN HAREKET ETMENİN HAKLI GURURUNU YAŞAMIŞTIR.

Özel AY Eğitim Kurumlarında 26.09.2019 13.59 depreminde sorun yaşanmamıştır. Öğrencilerimizin tatbikat süresinden daha hızlı bahçede toplanma alanına gelmeleri sağlanmıştır. Yoklama alınmıştır.

Rehberlik servisimiz ve sınıf öğretmenlerimiz öğrencilerimizle sohbet ederek meraklı soruları yanıtlamış ve kaygı düzeyi olumlu yönetilmiştir.

Velilerimize mesaj ile bilgilendirme yapılmıştır.

Özel AY Eğitim Kurumları binanın deprem denetimi geçtiğimiz yıl lise açılışımızda bir kez daha yapılmış ve çelik çatı ile sağlam bir yapı olduğu bildirilmiştir. Duvara yaslı olan her eşya monte durumdadır. Deprem kaçış planı duvarda asılıdır.

Özel AY Kolejliler afet anında risk planımıza uygun hareket etmenin haklı gururunu yaşamıştır. Afeti önlemek kadar afete hazır olmak ilk adımdır. Geçmiş olsun dileklerimizle

Velimizden TEŞEKKÜR >>

Bugün müdür olarak görev yaptığım okuluma gittim. 13.59’da da malum #Deprem oldu. Hızlı bir şekilde çocukları güvenli bölgeye tahliye ettik. Sonra kızım aklıma geldi aradım ulaşılamıyor. Sonra bir mesaj düştü telefonuma “Sayin Velimiz, Depremden dolayi okulumuzda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idaremiz bahçede ve güvendeler. Sevgilerimizle. B370′ .” “Çocuk merak eder gitmem lazım okuluna, “ dedim içimden… “Gidemem” dedim. Çünkü bana emanet edilmiş 550 öğrencim için;  benim yüreğime su serpen bu mesajı, benim de velilerime vermem gerekiyordu.  Sonra Cengiz Aytmatov misali sorguladım. Öğretmenlik ne anlama geliyor? Ya da annelik nedir? Babalık nedir? Diye… Bugün gerek hamile, gerekse kendi korksa bile öğrencisine gülen öğretmenlerim ve sizler ile gurur duydum. Böyle bir mesleği yapmaktan bir kez daha onur duydum. Bu vesile ile ailecek bizi de teskin eden Gaziosmanpaşa Ay Eğitim Kurumları Yönetim ve ekibine tüm öğrencilerim, kızım ve kendi  adıma teşekkür ederim.

Velimizden TEŞEKKÜR >>

Kriz anını çok güzel yönettiniz çok kısa sürede okulda oldum öğretmenlerimiz sınıflarını başında bahçe de bekliyorlardı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Velimizden TEŞEKKÜR >>

Herşeyden önemlisi biz velileri anında bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Ay Kurumu

Velimizden TEŞEKKÜR >>

Kriz anını çok güzel yönetiniz çok kısa sürede okulda oldum öğretmenlerimiz sınıflarını başında bahçe de bekliyorlardı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Velimizden TEŞEKKÜR >>

Eve, çocuklarımız çok iyiydi çok güzel korunmuşlar ve çok güzel ilgilenildi. Çok çok teşekkürler iyi ki varsınız.

Comments are closed.