ÖZEL AY KOLEJİNDE “OKUMA İHTİYACI BARUT GİBİDİR. BİR KEZ TUTUŞTU MU BİR DAHA SÖNMEZ.”

Özel AY Kolejinde “87. Türk Dil Bayramı”;“Katkı ile Konferans”olarak kutlanıldı.

1 Ekim Salı günü, Prof. Dr. Dilek GÖZÜTOK hocamızın değerli katılımıyla, Kütüphane ve Türkçe bölümümüz liderliğinde;“Okuma nedir, okuma alışkanlığı nedir ve nasıl oluşur, okuduğunu anlama stratejileri, yaşam boyu öğrenme, kütüphane kullanımı”temalarında ortaokul-lise öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen“Katkı ile Konferans” çok verimliydi.

Özel AY Kolejliler olarak, 87. Türk Dil Bayramında ana dilimizi doğru ve güzel kullanmanın önemi bir kez daha perçinlendi. Özel AY Kolejliler Türkçeyi doğru kullanmaya önem verir.

z

Comments are closed.