okulistik-giris-ekrani

aykoleji-konuk-davet-kapak

ÖZEL AY KOLEJİ“KİTABA RENK VER” KULÜBÜ, “YAYINEVİ NEDİR,YAZARLA NASIL İŞBİRLİĞİ YAPAR,” MERAKLA SORGULADI.

Özel AY Okulları “Kitaba Renk Ver” Kulübü öğrencilerimiz, Final Kültür Sanat Yayınları sorumlusu Banu KIRGIZ ile keyifli bir söyleşide buluştu. Özel AY Eğitim Kurumları olarak, Banu KIRGIZ’ın yazarların ve çizerlerin anlatım videolarının da olduğu sunumunu ilgiyle izlediler ve sorular sordular.

Kulüp menümüzde;“Yayınevi nedir, yayınevleri kitap seçimlerini nasıl yapar, çizer kimdir, yazarların ilham kaynakları, günlük tutmak ve bize getirileri, matbaa nedir,” gibi soruların yanıtları zihinlere enerji kattı.

Özel AY Kolejliler, kitap okumaya ilgi duyar ve kitabın oluşum öyküsüne değer verir.

Comments are closed.