Öğrenci Görüşleri

Mart 2019

Pts Sal Çar Per Cum Cts Paz

Worthwhile School

I called School Time and my husband and son came with me for the tour. We felt the magic immediately.

2016-03-14T15:19:08+03:00

Positive Impact

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

2016-03-14T15:19:18+03:00

CEO

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

ÖĞRENCİ GÖRÜŞLERİ

Arda Tüzün

BEN ARDA TÜZÜN BU OKULUN 4 YILDIR ÖĞRENCİSİYİM
BU OKUL BANA ÇOK ŞEY KATTI TEŞEKKÜRLER ÖZEL AY KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ VE ÇALIŞANLARI

Onur Demir - 8.Sınıf Öğrencisi

Ben Onur Demir bu okulda 2 yıldır okuyorum ve oldukça memnunum.Burada gerçek bir aile ortamı var ve kendimi evimden,ailemden hiç uzak hissetmiyorum. Burada bana o ortamı sağlıyorlar.Çok sayıda aktivite ve eğlence ile birlikte derslere de önem gösteriyorlar.Buraya iyi ki gelmişim,iyi ki böyle insanlarla tanımışım.

Zeynep Saygın - 8.Sınıf Öğrencisi

Ben okulun ilk açıldığı seneden beri öğrenim görmekte olan 8. sınıf öğrencisiyim.Okulumuz bizlere belki de kimsenin veremeyeceği olanaklar sunan,bizleri kocaman bir aile yapan bir yer olduğu için buradan mezun olacak olmaktan dolayı kendimi fazlasıyla şanslı hissediyorum.İyi ki varsın Ay Ailesi.

Şuranur Damar - 8.Sınıf Öğrencisi

Ben 8-A sınıfından Şuranur Damar. bu okulda 2 senedir okuyorum. Okulumdan öğretmenlerimden ve arkadaşlarımdan çok memnunum. Hayatın her anlamında bana çok şey kattılar. Kendimi çook şanslı hissediyorum. Umarım hepimiz güzel yerlerde gururla dururuz. Bu 2 sene de bana kattığınız her şey için teşekkür ederim

Zehra Ayça Kırbaş - 8.Sınıf Öğrencisi

Ben 8/A sınıfından Zehra Ayça Kırbaş. Ay Koleji’nde 3 yıldır öğrenim görmekteyim.Burda olmaktan gurur ve mutluluk duymaktayım.Öğrencilerin düşüncelerini özgürce ifade edebildiği kendisini savunabildiği bir kültürde yaşıyorum.

Şevin Asmin Kılıç - 8.Sınıf Öğrencisi

Bu yıl okuldaki 3. yılım. 8. sınıf öğrencisiyim. Özellikle kampta olmak üzere sıkı çalışıyoruz. Yorulsak da eğleniyoruz, mutluyuz. 45 gün sonra mezun olacağız, her şeyiyle bu okulda büyüdüm, mezun olduktan sonra özleyeceğim.
Gençler son 45 gün bırakın yorumları gidip paragraf çözün

Batu Turan Poyraz - 8.Sınıf Öğrencisi

İlke Su Bolat - 8.Sınıf Öğrencisi

Ben İlke Su Bolat 8. sınıf öğrencisiyim ve bu okulda 3. yılım. Bu okulda okumanın çok avantajını yaşadım. Bundan dolayı bütün Ay Koleji aileme teşekkür ederim.

Ece Nur Kurtuldu - 8.Sınıf Öğrencisi

Ben 4 yıldır Ay Kolejinde okuyan bu yıl 8.sınıf öğrencisi olan bir öğrenciyim yaklaşık 2 ay sonra liseye giriş sınavına girip bu okuldan mezun olacağım.Fakat bizim okulumuz çok güzel olduğu için bu okuldan hiç mezun olmak istemiyorum okulun imkanları mükemmel ve üstelikte 8. sınıf kamp programı biz 8.sınıf öğrencilerine inanılmaz bir motivasyon verip ve konu eksiklerimizi gösterdiği için sınava daha iyi bir şekilde hazırlanmamızı sağladı teşekkürler Ay Koleji.

Sahra Naz Dumantepe - 8.Sınıf Öğrencisi

Ben okulun ilk açıldığı seneden beri öğrenim görmekte olan 8. sınıf öğrencisiyim.Bu okulda olduğum için kendimi fazlasıyla şanslı ve mutlu hissediyorum. Bu okuldan mezun olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum.İYİ Kİ VARSINIZ!

Görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz.

Adı Soyadı:

E-mail Adresiniz:

Mesajınız:

*Tüm alanların doldurulması zorunludur.