Öğretmen Görüşleri

Worthwhile School

I called School Time and my husband and son came with me for the tour. We felt the magic immediately.

2016-03-14T15:19:08+03:00

Positive Impact

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

2016-03-14T15:19:18+03:00

CEO

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

ÖĞRETMEN GÖRÜŞLERİ

Ece Naz GÜZEL

Doğru koşullar sağlandığında her çocuğun başarılı olacağını ilke edinen bir okulda ve çocuklara önce öğrenmeyi öğreten,bilginin ve öğrenmenin ne kadar değerli olduğunu aşılayan güçlü eğitim kadrosuyla birlikte çalıştığım için çok mutluyum.Ay Okulları’nda çalışmak ayrıcalıktır.

İrem GÜREK

Yarınlarımıza sahip çıkan bir geleceği hazırlamayı önemseyen bir ailenin parçası olmak ayrıcalıktır.Bu kocaman ailenin üyesi olmaktan mutluyum.

Afra BULUR

Ay Okulları eğitim kadrosunun içinde bulunmanın hissini cümlelerin içine sığdırmam çok zor.2014-2015 yılında, eğitim-öğretime yeni başlayacak, daha önce ismi hiç duyulmamış ancak uluslararası hedefleri olan ve temellerini belki de birlikte atacağımız yeni bir okulun eğitim kadrosunda, meslek hayatıma başlayacak olmak, çıkmak istediğim yol ve serüven için meşakkatli,çalışıyor olmaktan daha fazlasını ; özveri,fedakarlık ve disiplin gerektiren şüphesiz güzel bir başlangıç olacaktı,oldu da.Bir yıldız bilinen adının yanı sıra ait olduğu takım yıldızıyla birlikte de anılabilir.Başlangıçtan bu yana öznesi sadece çocuklarımız olan bu takımda yer aldığım için bu mutluluk baki.

Yelda KAYA

Değerlerine sahip çıkan,kültürleri birçok dille öğrenen,vizyonu geniş,mutlu bireyler yetiştiren bir ortamda yer alıyor olmak mutluluk verici.