Tarihçemiz

Worthwhile School

I called School Time and my husband and son came with me for the tour. We felt the magic immediately.

2016-03-14T15:19:08+03:00

Positive Impact

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

2016-03-14T15:19:18+03:00

CEO

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

TARİHÇEMİZ

Saadet BADEM, Kurucu

ÇAĞDAŞ AYDEDE ANAOKULU

1998 Yılından itibaren 2-6 yaş çocuklarına okul öncesi eğitim ve bakım hizmti vermek amacıyla açılan kuruluşumuz, 2003 yılından itibaren MEB  Özel Okullar Bölümüne bağlı 3-5 yaş gurubu çocuklarına okul öncesi eğitim-öğretim veren kurum olarak hizmete devam etmektedir.

Eğitim hizmetinde gösterdiği başarılı çalışmalar, alanında uzman akademik kadrosu ile kısa sürede veli güveni ve memnuniyetini sağlayarak büyümeye devam etti. Kuruma yapılan kontenjan fazlası başvurulara da hizmet vermek amacıyla 2013 ve 2016 da yeni şubeler açıldı.

AY KOLEJİ

Okul öncesi kurumlarda elde dilen deneyim ve başarı sonucu, veli talepleri de değerlendirilerek 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında, Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1058 Sokak, No: 40 Küçükköy adresinde aynı kurucuya bağlı AY Koleji (ilk ve ortaokul) eğitim öğretime başladı. 2018 – 2019 Eğitim-Öğretim yılında, Anadolu Lisemiz (hazırlık sınıfı bulunan) faaliyete başladı.Özel AY Eğitim Kurumları T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel okullar statüsündedir.

Ufukta ; Alanında yetkin ve uluslararası bilinirliği ve saygınlığı olacak donanımda  Yatılı ve Gündüzlü çocuk eğitecek kapasitede Fen lisesi, Anadolu lisesi ve Güzel sanatlar lisesi hizmete açmayı hedeflemektedir,