okulistik-giris-ekrani

Vizyon – Misyon

Worthwhile School

I called School Time and my husband and son came with me for the tour. We felt the magic immediately.

2016-03-14T15:19:08+02:00

Positive Impact

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

2016-03-14T15:19:18+02:00

CEO

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.
cephe

VİZYONUMUZ – MİSYONUMUZ

Vizyonumuz

Yakın gelecekte ülkemizi ve tüm dünyayı yönetecek ve şekillendirecek insanlar; hayal gücü örselenmemiş, farklılıklarına saygı duyulmuş, yaratıcılığı ve yetenekleri desteklenmiş, cesur, dogmalardan uzak bilimsel ve nesnel düşünebilen; yani ÇOCUKLUĞUNU YAŞAYABİLMİŞ ve DEĞER VERİLMİŞ kişiler olacaktır.

Misyonumuz

Misyonumuz, eşitlikçi, karşılıklı saygı ve hoşgörünün ilke olarak kabul edildiği, toplumunun değerleri kadar evrensel değerlerin de önemsendiği bir öğrenme ortamı tasarlamaktır. Öğrencilerimizin özgün, çağdaş ve bilimsel temele dayalı yüksek kalitede eğitim yoluyla, çoğulcu bir toplum anlayışına katkı sağlayan geleceğin dünya yurttaşı olmaları için hizmet sunmaktır.