okulistik-giris-ekrani

Aydede Hakkında

Worthwhile School

I called School Time and my husband and son came with me for the tour. We felt the magic immediately.

2016-03-14T15:19:08+02:00

Positive Impact

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

2016-03-14T15:19:18+02:00

CEO

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

AYDEDE ANAOKULU

1998 yılında başladığımız eğitim öğretim hizmetiyle Özel Çağdaş Aydede Anaokulu olarak 2003 yılından itibaren her yıl ilkokula başlayan bir çocuğun ihtiyaç duyduğu okul olgunluğu seviyesine sahip, başarılı, donanımlı, ödev yapma sorumluluğu gelişmiş, yazı yazma ve okuma ile matematiksel kavramlar üzerinde düşünebilme becerisine sahip; ayrıca sosyal becerileri ile dil yeteneği gelişmiş çocuklar mezun ederek kendilerini ilkokullara göndermekteyiz. 2014 – 2015 eğitim ve öğretim yılından itibaren ise yeni binamızda Özel AY Koleji olarak çocuklarımızın ellerini bıraktığımız yerden tutup hayata hazır ve donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktayız.

AYDEDE’NİN TARİHÇESİ

Anaokul, Sayın Saadet Badem tarafından kurulmuştur.
Çağdaş Aydede Anaokulu, Karadolap Mahallesi Neşeli Sokak No:2 Alibeyköy, Eyüp-İSTANBUL  adresinde 1998 – 1999 eğitim öğretim yılında Anaokulu ve İlköğretim Okulu ile eğitim öğretime başlamıştır.
Özel AY Eğitim Kurumları T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’ne bağlı özel okullar statüsündedir.

VİZYONUMUZ

Geleceğin dünyası; hayal gücü örselenmemiş, birey olarak farklılıklarına saygı duyulmuş, yaratıcılığı, yetenekleri önemsenmiş ve desteklenmiş, dogmalardan uzak, bilimsel ve nesnel bir duruşa sahip olanların; yani ÇOCUKLUĞUNA DEĞER VERİLMİŞ bireylerin ellerinde şekillenecektir. Biz bu vizyonda çocuklar yetiştiriyoruz.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz, eşitlikçi, karşılıklı saygı ve hoşgörünün ilke olarak kabul edildiği, toplumumuzun değerleri kadar evrensel değerlerin de önemsendiği bir öğrenme ortamı tasarlamaktır. Öğrencilerimizin özgün, çağdaş ve bilimsel temele dayalı yüksek kalitede eğitim yoluyla, çoğulcu bir toplum anlayışına katkı sağlayan geleceğin dünya yurttaşı olmaları için hizmet sunmaktır.