okulistik-giris-ekrani

Hazırlık Sınıfı

Worthwhile School

I called School Time and my husband and son came with me for the tour. We felt the magic immediately.

2016-03-14T15:19:08+03:00

Positive Impact

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

2016-03-14T15:19:18+03:00

CEO

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

Anasınıfı'nda Yaşam

Özel AY Eğitim Kurumlarının ilkokul hazırlık grubunda çocuklar bütün gelişim alanlarında ilerleme kaydedecek şekilde destekleniyor ve ilkokula hazır olmaları sağlanıyor. Bu yaş grubunda ele alınan PYP sorgulama üniteleri ile çocuklar araştırmaya, keşfetmeye ve yeni öğrenme deneyimleri yaşamaya teşvik ediliyor.

Okuma yazma hazırlık çalışmaları ile temel beceriler kazandırırken, projeler ile de matematik, fen, sosyal, dil, müzik-hareket, drama ve sanat çalışmaları da yapılıyor.

İngilizce, Kütüphane, Yüzme, Jimnastik – Bale, Beden Eğitimi Spor, Yüzme, Sanat ve Müzik dersi bu yaş grubunda branş dersi olarak uygulanıyor.