Kütüphane ve Bilgi Merkezi

Worthwhile School

I called School Time and my husband and son came with me for the tour. We felt the magic immediately.

2016-03-14T15:19:08+03:00

Positive Impact

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

2016-03-14T15:19:18+03:00

CEO

Here is always singing new songs and expressing new ideas he learned at school.

Kütüphanemiz, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve personelimize; kitapları sevdirmeyi, kütüphane kültürü oluşturmayı, araştırma becerilerini geliştirmeyi, okumayı entelektüel gelişimin ihtiyaçlarından biri olarak yaşamın parçası haline getirmeyi, zamanı hem verimli hem de eğlenceli kullanmayı hedefler.

Sınıf ve kütüphane öğretmeni, haftada en az bir saat verdikleri kütüphane derslerinde, öğrencilerimizin meraklı, yeni gelişmelerle ve konularla ilgili, telif haklarına saygılı, bilgi okuryazarı çağdaş bireyler olarak yetiştirilmesini destekler. Öğretmenlerimiz, kütüphanede verilen bu derslerle, öğrencilerimizin bilgi ihtiyacını fark etme, bilgiyi araştırma, analiz etme ve kullanma, eleştirel okuma gibi süreçlerinde öğrencilerimize rehberlik eder.

Kütüphanemiz “Yaşayan bir kütüphane” felsefesiyle, yılın belirli dönemlerinde yazar söyleşilerinin ve etkinliklerin gerçekleştiği ferah ve renkli bir yerdir.