Çift Dilli Eğitim, Çift Diploma, Yurt Dışında Eğitim Şansı

Ay Koleji olarak öğrencilerimizin dünya standartlarında eğitime ulaşabilmesini hedefliyoruz.  Özellikle tüm öğrencilerimizin hem anadillerini hem yabancı dili üst düzeyde  öğrenmeleri için , Matematik, Fen gibi tüm dersleri ingilizce ve türkce olarak işlemekteyiz. Öğrencilerimizin tamamını her yıl Cambridge dil sınavlarına tabi tutarak İngilizce dil yeterliliklerini, tüm dünyada geçerliliği kabul edilir olarak uluslararası alanda belgelendiriyoruz.  Eğitimlerine yurt dışında devam etmek isteyen öğrenciler dil yeterliliği sayesinde yıl kaybetmeden hazırlık dil dersi almadan eğitimlerine devam edebilmekteler.  Uluslararası Bakalorya eğitimi sayesinde dünyanın diğer IB okulları ile aynı proğram ile aynı nitelikte eğitim almalarını sağlıyoruz. İlk yıllar programı olan PYP ( ilk okul programı) yetkilendirilmiş okullardan mezun öğrencilerin MYP( ortaokul programı) ve DP olan Lise diploma programını bitiren öğrenciler dünyada prestijli üniversitelere sınavsız giriş şansı yakalamaktalar.